Vištiena su traškia kokosine plutele

Vištiena su traškia kokosine plutele
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, raudonieji, 1 vienetas
  • Vištiena, krūtinėlė, 600 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, malti, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Kokosas, drožlės, 100 gramų
  • Kečupas, aštrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Tabasko padažas, lašai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Vištienos krūtinėlę supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais.
Dubenyje sumaišyti supjaustytą raudonąjį svogūną, Tabasco padažą, kečupą, druską ir pipirus.
Tada į dubenį su prieskoniais sudėti mėsos gabalėlius, gerai išmaišyti ir padėti 2 val. į šaldytuvą.
Praėjus šiam laikui, ištraukti mėsą iš šaldytuvo.
Viename dubenėlyje sumaišyti kokosų drožles su džiūvėsėliais, į kitą dubenėlį suberti miltus, o trečiajame dubenėlyje išplakti kiaušinius.
Paeiliui apvolioti mėsos gabalėlius miltuose, plaktame kiaušinyje ir galiausiai kokosų bei džiūvėsėlių mišinyje.
Kepti keptuvėje su įkaitusiu aliejumi, kol gražiai apskrus.
Patiekti šiltus su ryžiais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą