Vištiena su švelniu kavos padažu

Vištiena su švelniu kavos padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kava, šilta, 50 mililitrų
  • Rozmarinas
  • Šalavijas
  • Vištienos filė, 300 gramų
  • Alyvuogių aliejus
  • Grietinėlė, 18 proc riebumo, 200 mililitrų
  • Druska
  • Prieskoniai, Paukštienai
  • Raudonėliai
Gaminimo instrukcija:

Vištieną supjaustome gabaliukais, įtriname prieskoniais ir paliekame pusvalandžiui pasimarinuoti. Į keptuvę pilam aliejų, dedam vištiena ir kepame. Padažui grietinėlę sumaišom su kava ir žolelėm. Kai vištiena baigia kepti, pilame padažą ir užkaitiname, pabarstom druskos, išmaišome, ir kai padažas pradeda tirštėti nuimame nuo ugnies. Tiekiam su ryžiais.

Receptą atsiuntė: Sandrius
» Rašyti komentarą