Vištiena su švelniu kavos padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kava, šilta, 50 mililitrų
- Rozmarinas
- Šalavijas
- Vištienos filė, 300 gramų
- Alyvuogių aliejus
- Grietinėlė, 18 proc riebumo, 200 mililitrų
- Druska
- Prieskoniai, Paukštienai
- Raudonėliai
Gaminimo instrukcija:
Vištieną supjaustome gabaliukais, įtriname prieskoniais ir paliekame pusvalandžiui pasimarinuoti. Į keptuvę pilam aliejų, dedam vištiena ir kepame. Padažui grietinėlę sumaišom su kava ir žolelėm. Kai vištiena baigia kepti, pilame padažą ir užkaitiname, pabarstom druskos, išmaišome, ir kai padažas pradeda tirštėti nuimame nuo ugnies. Tiekiam su ryžiais.
» Rašyti komentarą