Vištiena su sezamu

Vištiena su sezamu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sezamo sėklos
  • Vištienos filė, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
  • Actas, vyno, 4 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Vištieną supjaustome gabaliukais ir marinuojame apie 1 val., įpylę po 1 šaukštą aliejaus, acto, sojų padažo. Kiaušinių trynius išplakame su likusiu aliejumi, actu ir sojų padažu bei trupučiu druskos. Kiaušinių plakinyje apvoliojame vištienos gabaliukus. Tada juos dedame į sezamo sėklas, apvoliojame ir kepame įkaitintame aliejuje. Tinka prie alaus, baltojo vyno arba su daržovėmis.

Receptą atsiuntė: RM
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Asta
2013-03-29 14:09
man irgi apdega sezamas ir tada gaunasi kartoka
Živilė
2011-01-23 19:19
Ką tik kepiau šį patiekalą. Skonis geras, bet pusė sezamo sėklų liko keptuvėje. Jos pradėjo degti. Vieštiena nesigavo tokia išvaizdi, gražiai aplipusi sėklomis, kaip nuotraukoje. Kažkas čia ne taip. Gal sėklomis reikia apibarstyti jau iškepusią vištieną?
virejas
2010-10-05 21:24
nu ka as zinau, tokia vistiena ir pats ruosiu...
as2
2010-10-05 18:54