Vištiena su sezamu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sezamo sėklos
- Vištienos filė, 4 vienetai
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Actas, vyno, 4 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Vištieną supjaustome gabaliukais ir marinuojame apie 1 val., įpylę po 1 šaukštą aliejaus, acto, sojų padažo. Kiaušinių trynius išplakame su likusiu aliejumi, actu ir sojų padažu bei trupučiu druskos. Kiaušinių plakinyje apvoliojame vištienos gabaliukus. Tada juos dedame į sezamo sėklas, apvoliojame ir kepame įkaitintame aliejuje. Tinka prie alaus, baltojo vyno arba su daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-23 19:19
Ką tik kepiau šį patiekalą. Skonis geras, bet pusė sezamo sėklų liko keptuvėje. Jos pradėjo degti. Vieštiena nesigavo tokia išvaizdi, gražiai aplipusi sėklomis, kaip nuotraukoje. Kažkas čia ne taip. Gal sėklomis reikia apibarstyti jau iškepusią vištieną?
2010-10-05 21:24
nu ka as zinau, tokia vistiena ir pats ruosiu... 

2010-10-05 18:54




2013-03-29 14:09