Vištiena su ryžiais ir pikantišku padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kakava, 1 valgomasis šaukštas
- Kalendra, smulkinta, 2 valgomieji šaukštai
- Ryžiai, rudieji, virti, 2 stiklinės
- Žemės riešutai, 0.3 stiklinės
- Vištiena, krūtinėlė, 500 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sultinys, vištienos, 0.3 stiklinės
- Čili, milteliai, 0.2 arbatinio šaukštelio
- Žaliosios citrinos, sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Salsa padažas, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Sudėti į vieną indą salsa padažą, 0,25 stiklinės žemės riešutų, čili, laimo sultis, kakavą ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti kubeliais susmulkintą vištienos krūtinėlę, kol nebebus rožinės spalvos.
Tuomet supilti į keptuvę sultinį, pasigamintą padažą ir užvirti.
Užvirus sumažinti ugnį ir patroškinti dar apie 10 min.
Patiekti su virtai rudaisiais ryžiais, apibarsčius kalendra bei likusiais žemės riešutais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą