Vištiena su porais, paprika ir morkomis

Vištiena su porais, paprika ir morkomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, milteliai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, 1 vienetas
  • Paprika, 0.5 vieneto
  • Paprika, raudonoji, milteliai
  • Porai, 0.25 vieneto
  • Vištiena, ketvirčiai, 4 vienetai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Nulupti vištienos skūrą (jai mėgstate, galite ir palikti, tada tiesiog atlupkite skūrą, nes po ja dėsite daržoves) ir įpjauti kiekvieno ketvirčio viršų taip, kad tilptų daržovių po juo.
Papriką supjaustyti kubeliais, nuskustą morką ir porą griežinėliais.
Dėti porus po įpjovimu, tada papriką ir morkos griežinėlius.
Pabarstyti vištieną prieskoniais ir šiek tiek palaikyti šaltai, kad geriau įsiskverbtų prieskonių skonis.
Po to dėti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti apie 40 min.
Galima patiekti su orkaitėje keptomis bulvėmis ar kitokiu, Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gintare
2011-12-19 22:55
``Pabarstyti vištieną prieskoniais ir šiek tiek palaikyti šaltai, kad geriau įsiskverbtų prieskonių skonis.``Ne vien prieskoniu skonis, o darzoviu, ypatingai paprikos