Vištiena su morkomis ir žaliaisiais žirneliais

Vištiena su morkomis ir žaliaisiais žirneliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Konservuoti žirneliai, 200 gramų
  • Druska
  • Džiovinti bazilikai
  • Laurų lapai
Gaminimo instrukcija:

Vištieną supjaustome gabaliukais ir dedame į įkaitintą keptuvę. Apkepame ir įpilame 1 litrą vandens. Morką supjaustome gabaliukais ir dedame į vištieną troškintis kartu. Pabarstome pagal skonį druską, pipirais, SANTA MARIA baziliku, lauro lapeliais ir troškiname apie 40 min. Tada dedame žirnelius ir kelis šaukštus natūralaus pomidorų padažo.
Patiekiame su pasirinktu garnyru.

Receptą atsiuntė: Jelena
» Rašyti komentarą