Vištiena su medumi ir pievagrybiais

Vištiena su medumi ir pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Medus, 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištienos filė, 400 gramų
  • Pievagrybiai, 250 gramų
  • Grietinėlė, 250 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai, paukštienai
  • Svogūnų laiškai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Pirmiausia supjaustykite kubeliais vištieną, apibarstykite juos paukštienos prieskoniais, druska bei pipirais pagal skonį ir padėkite šaltai trumpam pasimarinuoti.
Supjaustykite pievagrybius riekutėmis ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Apkepintus pievagrybius sudėkite į atskirą indą.
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite pamarinuotą vištieną, sudėkite medų ir maišykite kol medus ištirps.
Medui ištirpus uždenkite keptuvę dangčiu, kad paukštiena pasitroškintų ir į ją įsigertų medus.
Šiek tiek patroškinę mėsą atidenkite, sudėkite susmulkintus svogūnus ir leiskite nugaruoti susikaupusiai drėgmei bei apskrusti vištienai.
Paukštienai apkepus, sudėkite į keptuvę grybus, grietinėlę ir viską išmaišykite.
Prieš patiekiant apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Ganėtinai greitas patiekalas ir svarbiausia - labai skanus!

Receptą atsiuntė: Aušra
» Rašyti komentarą