Vištiena su kariu ir voveraičių padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2 vienetai
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištienos filė, 600 gramų
- Voveraitės, 150 gramų
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, vištienos
- Karis
Gaminimo instrukcija:
Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną kario ir trupučiu vištienos prieskoniais ir įtriname sugrūstu česnaku. Laikome apie 3-4 val. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną. Kepame ant mažos ugnies kol apskrus abi pusės. Voveraites nuplauname ir dedame į keptuvę su įkaitusiu sviestu. Apkepus voveraitėms, sudedame smulkiai pjaustytą svogūną, viską pagardiname pipirais druska ir krapais, prieš baigiant kepti sukrečiame grietinę, kepame 2 min. Patiekiama su virtomis bulvėmis arba ryžiais, bei šviežiomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-22 12:19

2010-08-17 10:36
na man labai patiko
tikrai verta pasigaminti 


2010-08-14 19:01
bijau bandyt kazkodel



2009-04-21 00:01
skaniau gal ir nebuna uz sita grozi 

2014-07-11 14:01