Vištiena su kariu ir voveraičių padažu

Vištiena su kariu ir voveraičių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Krapai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištienos filė, 600 gramų
  • Voveraitės, 150 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, vištienos
  • Karis
Gaminimo instrukcija:

Supjaustome dideliais gabalais vištienos filė. Pabarstome vištieną kario ir trupučiu vištienos prieskoniais ir įtriname sugrūstu česnaku. Laikome apie 3-4 val. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus, įdedame vištieną. Kepame ant mažos ugnies kol apskrus abi pusės. Voveraites nuplauname ir dedame į keptuvę su įkaitusiu sviestu. Apkepus voveraitėms, sudedame smulkiai pjaustytą svogūną, viską pagardiname pipirais druska ir krapais, prieš baigiant kepti sukrečiame grietinę, kepame 2 min. Patiekiama su virtomis bulvėmis arba ryžiais, bei šviežiomis daržovėmis.

Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kaunietis
2014-07-11 14:01
Stebetojui: gaminau, ragavau, grožėjausi ir skonėjausi, glušas daikte.
(anonimas)
2010-08-22 12:19
arselis:
kamanele
2010-08-17 10:36
na man labai patiko tikrai verta pasigaminti
:*)
2010-08-14 19:01
bijau bandyt kazkodel
agne
2009-04-21 00:01
skaniau gal ir nebuna uz sita grozi