Vištiena su džiovintais vaisiais ir raudonuoju vynu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Gvazdikėliai, 7 vienetai
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Vištų sparneliai, 1 kilogramas
- Raudonas vynas, saldus, 2 stiklinės
- Sojos padažas, 5 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Sultinys, vištienos, 500 gramų
- Vaisiai, džiovinti (abrikosai, slyvos, razinos ir riešutai), po, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Vištieną gerai nusausinkite, į keptuvę įpilkite aliejaus ir jame apkepinkite.
Atskirai aliejuje apkepkite smulkiai supjaustytą česnaką, įpilkite kepant vištieną išsiskyrusį skystį, suberkite džiovintus vaisius ir truputėlį pakepinkite.
Supilkite vyną, sudėkite prieskonius, gerai išmaišykite ir užvirinkite.
Į troškintuvą dėkite mėsą, supilkite gautą padažą, sojų padažą ir sultinį - mėsa turi būti apsemta.
Troškinkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 4 0min.
Patiekite su ryžiais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą