Vištiena su džiovintais vaisiais ir raudonuoju vynu

Vištiena su džiovintais vaisiais ir raudonuoju vynu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Gvazdikėliai, 7 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės
  • Vištų sparneliai, 1 kilogramas
  • Raudonas vynas, saldus, 2 stiklinės
  • Sojos padažas, 5 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, vištienos, 500 gramų
  • Vaisiai, džiovinti (abrikosai, slyvos, razinos ir riešutai), po, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Vištieną gerai nusausinkite, į keptuvę įpilkite aliejaus ir jame apkepinkite.
Atskirai aliejuje apkepkite smulkiai supjaustytą česnaką, įpilkite kepant vištieną išsiskyrusį skystį, suberkite džiovintus vaisius ir truputėlį pakepinkite.
Supilkite vyną, sudėkite prieskonius, gerai išmaišykite ir užvirinkite.
Į troškintuvą dėkite mėsą, supilkite gautą padažą, sojų padažą ir sultinį - mėsa turi būti apsemta.
Troškinkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 4 0min.
Patiekite su ryžiais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Inutė
» Rašyti komentarą