Vištiena su ananasais kokoso piene

Vištiena su ananasais kokoso piene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ananasai, 1 vienetas
  • Česnakai, 2
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, laiškai, 5 vienetai
  • Vištienos filė, 2 vienetai
  • Aliejus
  • Kokosas, pienas, 100 gramų
  • Padažas, čili, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Filė supjaustyti gabaliukais.
Įkaitinti aliejų ir jame pakepinti česnako gabaliukus, kuriuos vėliau ištraukti iš aliejaus. Tada sumesti supjaustytus laiškus, šiek tiek patroškinti ir sudėti vištieną. Kepti ant stiprios ugnies 4-5 min. pastoviai maišant.
Ananasą supjaustyti kubeliais.
Į vištieną sudėti čili padažą, išmaišyti.
Tada sudėti ananasus, uždengti, patroškinti ant vidutinės ugnies tik kelias minutes.
Supilti kokoso pieną, sumažinti ugnį, uždengti ir dar kelias minutes patroškinti.
Patiekti su ryžiais.

Receptą atsiuntė: Valytė
» Rašyti komentarą