Vištiena pievagrybių padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Krakmolas, vištienai volioti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištienos filė, 600 gramų
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, vegeta
- Prieskoniai, vištienos
- Lydytas sūris, pievagrybių, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė pamarinuoti (česnakas, vištienos prieskoniai, druska).
Vištieną supjaustyti kubeliais, išvolioti krakmole ir pakepti keptuvėje, kai vištiena truputį apkeps, dėti svogūnus, po poros min dėti pievagrybius ir gale smulkiai supjaustytą česnako skiltelę. Viską gerai apkepinit ir dėti šaukštą lydyto sūrelio ir grietinę. Pagardinti Vegeta.
Greita ir skanu:)))))))
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-13 13:21



2010-09-14 21:03
na, jei vegeta yra "
agardas"... tai labai liudna.. 


2010-08-03 19:34
Daug cia jos pagal maisto produktu kieki gaunasi? 

2012-09-04 18:06