Vištiena pievagrybių ir špinatų padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Porai, 1 vienetas
- Špinatai, tinka ir šaldyti, 200 gramų
- Vištienos filė, 400 gramų
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Vanduo, karštas, 1 litras
- Druska
- Aliejus
- Grietinė, 5 valgomieji šaukštai
- Sultinys, kubeliai, 2 vienetai
- Prieskoniai, vištienai
Gaminimo instrukcija:
Vištienos krūtinėles supjaustome mažais gabalėliais ir sumaišome su vištienos prieskoniais, supjaustome porą ir pievagrybius, įpilame į gilesnę keptuvę arba puodą šiek tiek aliejaus, palaukiam, kol įkais ir sudedam vištieną su porais. Pakepam apie 5 min. Tada sudedam pievagrybius ir viską kepam nepamirštant maišyti, kol grybai ir mėsa beveik iškepa. Vištienos sultinį ištirpinam vandenį ir užpilam ant besitroškinančios vištienos ir grybų, išmaišom. Sudedam špinatus, druską, pipirus, išmaišom ir toliau verdam apie 7-10 min. Sudedam grietinę ir paverdam dar apie 5 min. (kas m4gsta tirščiau gali įmaišyti du šaukštus miltų, prieš dedant grietinę). Patiekalas patiekiamas su karštomis bulvėmis. Skanaus!!! :)
» Rašyti komentarą