Vištiena Piccata

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Vištienos filė, krūtinėlė, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Padažui:
½ puodelio balto vyno;
¼ puodelio citrinos sulčių;
¼ puodelio vištienos sultinio;
3 š. sviesto;
4 š. kaparėlių;
druskos ir
pipirų.
Krūtinėlę supjaustyti mažesniais gabaliukais, pamušti. Pabarstyti pipirais, druska, pavolioti miltuose ir iškepti įkaitintame aliejaus ir sviesto mišinyje. Laikyti šiltai, kol paruošite padažą.
Keptuvėje palikti truputį riebalų (apie 2 šaukštus), supilti vyną ir kaitinti ant didelės liepsnos, kol pusė nugaruos. Supilti citrinos sultis, vištienos sultinį ir užvirinti. Įmaišyti sviestą, kaparėlius, įberti pipirų, druskos. Sudėti atgal vištienos gabalėlius ir minutę pakaitinti. Patiekti karštą.
» Rašyti komentarą