Vištiena medaus šarvuose

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
- Vištų blauzdelės, 6 vienetai
- Majonezas, 200 gramų
- Druska
- Prieskoniai, vištienos
Gaminimo instrukcija:
Pipirus, prieskonius, druską ir česnakus sugrūsti ir sumaišyti (jei česnakus spausit su spaustuku jie bus aštresnio skonio). Prieskonių mišiniu gausiai ištrinti vištieną ir pašauti į orkaitę. Keptuvėje ištirpinkit medų, tada į jį suverskit majonezą ir išmaišykit. Kai višta šiek tiek apkeps, ją ištraukite ir aptepkite padažu. Pašaukite į orkaitę ir po kiek laiko vėl pakartokit procedūrą. Taip darykit 3 - 4 kartus, kol višta iškeps ir apsitrauks traškia, kvapnia plutele. Prie šio patiekalo ypač tinka koncervuoti kopūstai ir orkaitėje keptos bulvės. Jas kepant taip pat galima apipilti padažu. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-14 19:58
Dabar, kaip tik kepu tik vietoje vistienos naudoju kalakuto, krutinele visai linksmai tik as i padaza dar ciuciut acto dejau
Na parasysiu kas gaunasi... Dekui uz recepta




2010-04-11 10:03
plutele jos gaunasi salsterejusi, bet visumoj tai labai geras skonis
2010-04-01 16:22
niu kepsim velykoms,manau turetu buti skanu 

2009-10-28 13:25
idomu nebus ji cia saldi nuo to medaus? 

2011-04-16 13:50