Vištiena itališkai

Vištiena itališkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai
  • Pomidorai, trinti, 800 gramų
  • Rozmarinas, šakelė, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulės kumpis, rūkytas, 150 gramų
  • Vištiena, 1.8 kilogramo
  • Raudonas vynas, sausas, 100 mililitrų
  • Pievagrybiai, 100 gramų
  • Druska
  • Laurų lapai, 1 vienetas
  • Raudonėliai, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Svogūną ir česnakus smulkiai sukapoti ir apkepinti aliejuje (5-6 min).
Kumpį supjaustyti kubeliais, grybus griežinėliais, sudėti į svogūnų troškinį ir pakepti 5 min.
Vištą supjaustyti gabalais ir apkepinti aliejuje po 3 min. iš abiejų pusių.
Į keptuvą su višta supilti vyną ir troškinti ant stiprios ugnies, kol vynas išgaruos.
Tada sudėti sutrintus pomidorus, cukrų, druską, SANTA MARIA laurą bei žoleles, įpilti 0,3 stiklinės šalto vandens ir užvirinti.
Sudėti keptus grybus su kumpiu ir svogūnais.
Troškinti uždengus ant silpnos ugnies apie 20 min.
Troškinimo pabaigoje išimti SANTA MARIA laurą, rozmariną, jei reikia pasūdyti ir įberti pipirų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Loreta
» Rašyti komentarą