Vištiena ir sūriu įdaryti persikai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Persikai, konservuoti, 500 gramų
- Petražolės
- Salotos
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištiena, krūtinėlė, 1 vienetas
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sūris, kietasis (pvz., „Džiugas“), 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Vištienos filė verdame pasūdytame vandenyje, kol mėsa suminkštėja ir pilnai išverda.
Sutarkuojame sūrį.
Susmulkiname svogūną, išvirtą vištienos filė ir sumaišome su tarkuotu sūriu, majonezu bei šiek tiek druskos.
Gautu mišiniu įdarome konservuotas persikų puseles ir sudedame jas ant salotų lapais išklotos lėkštės.
Papuošiame petražolėmis.
Labai skanus užkandis, todėl puikiai tinka Kalėdų stalui.
Skanaus!
» Rašyti komentarą