Vištiena ir sūriu įdaryti persikai

Vištiena ir sūriu įdaryti persikai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Persikai, konservuoti, 500 gramų
  • Petražolės
  • Salotos
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištiena, krūtinėlė, 1 vienetas
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sūris, kietasis (pvz., „Džiugas“), 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vištienos filė verdame pasūdytame vandenyje, kol mėsa suminkštėja ir pilnai išverda.
Sutarkuojame sūrį.
Susmulkiname svogūną, išvirtą vištienos filė ir sumaišome su tarkuotu sūriu, majonezu bei šiek tiek druskos.
Gautu mišiniu įdarome konservuotas persikų puseles ir sudedame jas ant salotų lapais išklotos lėkštės.
Papuošiame petražolėmis.
Labai skanus užkandis, todėl puikiai tinka Kalėdų stalui.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą