Vištiena grybų padaže

Vištiena grybų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, kepsnių, 6 vienetai
  • Malti džiūvėsėliai, 200 gramų
  • Kvietiniai miltai, 50 gramų
  • Kiaušinių baltymai, 2 vienetai
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Bulvės, 300 gramų
Padažui:
  • Pienas, 380 mililitrų
  • Grybai, 200 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Malti juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną apvolioti miltuose, baltymų plakinyje ir džiūvesėliuose. Kepti 15 min orkaitėje 200 C temperatūroje.

  2. Česnaką susmulkinti ir pakepinti aliejuje. Suberti grybus ir kepti dar 5 min. Supilti pieną, užvirinti, sumažinti ugnį ir kaitinti 5 min, kol sutirštės. Pagardinti pipirais.

  3. Bulves išvirti sūdytame vandenyje. Vištieną apšlakstyti padažu. Patiekti su bulvėmis, apibarsčius smulkintais svogūnų laiškais.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą