Vištiena grybų padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos filė, kepsnių, 6 vienetai
- Malti džiūvėsėliai, 200 gramų
- Kvietiniai miltai, 50 gramų
- Kiaušinių baltymai, 2 vienetai
- Druska, 2 žiupsneliai
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Bulvės, 300 gramų
- Pienas, 380 mililitrų
- Grybai, 200 gramų
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakai, 2 skiltelės
- Malti juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištieną apvolioti miltuose, baltymų plakinyje ir džiūvesėliuose. Kepti 15 min orkaitėje 200 C temperatūroje.
Česnaką susmulkinti ir pakepinti aliejuje. Suberti grybus ir kepti dar 5 min. Supilti pieną, užvirinti, sumažinti ugnį ir kaitinti 5 min, kol sutirštės. Pagardinti pipirais.
Bulves išvirti sūdytame vandenyje. Vištieną apšlakstyti padažu. Patiekti su bulvėmis, apibarsčius smulkintais svogūnų laiškais.
» Rašyti komentarą