Vištiena grietinėlės padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištiena, ketvirčiai, 3 vienetai
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Grietinė, 13 %, indelis, 1 vienetas
- Prieskoniai
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Vištieną apvirti 40 min. Kol verda vištiena, susmulkiname pievagrybius bei svogūną, juos apkepiname įkaitintame aliejuje. Kai vištiena išverda, nuneriame mėsą nuo kaulų ir susmulkiname. Susmulkintą vištieną apkepame keptuvėje (atskirai nuo grybų). Į apkepintą vištieną dedame pievagrybius su svogūnais ir dar kelias minutes pakepiname, užpilame grietinėlę bei sudedame žalumynus. Grietinėles tirštumą reguliuojame vandens pagalba, pilame tiek kiek atrodo jog reikia. Kas nemoka ar neišeina gaminti su grietinėle, puikiai tinka Maggi idėja vištienai su žolelėmis. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-08-01 18:42
kad tik butu kazkoks tikslus budas pasakyti kiek reik grietineles, tada nereiktu sukti galvos kiek ir koks ir is kur indelis turi buti!!! ai jo yra - tik ne visi protingi zino
2011-08-13 11:27
Labai skanu mmm.... Aš naudojau Maggi idėją, gavosi puikiai. Puikus patarimas, kad grybus su svogūnais reikia atskirai nuo vištienos apkepinti.
2011-08-13 11:26
Labai skanu mmm.... Aš naudojau Maggi idėją, gavosi puikiai. Puikus patarimas, kad grybus su svogūnais reikia atskirai nuo vištienos apkepinti.
2011-08-12 00:20
Labai skaniai atrodo
rytojuj kaip tik ketinau kazka is vistienos pagaminti, dziaugiuosi atradusi si receptuka 


2013-08-05 22:19