Vištiena baltame padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Krapai, 50 gramų
- Svogūnai, laiškai, 150 gramų
- Vištiena, virta arba kepta, 500 gramų
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kruopščiai išpjaustome vištos mėsą ir susmulkiname nedideliais gabalėliais. Nesmulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir krapus.
Į įkaitintą keptuvę įdedame sviesto, ištirpiname ir suberiame vištieną. Maišydami kepame vištieną, kol ji apskrus. Tada suberiame svogūnų laiškus, krapus ir prieskonius. Svogūnų laiškams šiek tiek apkepus, supilame grietinę, viską gerai išmaišome. Dar kelias minutes patroškiname.
Valgome su virtomis bulvėmis arba ryžiais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-22 20:01
labai skanu
rekomenduoju ismegint kas nebandet 


2011-02-16 23:35
Taip ji turi pieno rūgšties, bet jos beveik nesijaučia pirktinėse grietinėse, nežinau kaip yra su naminėm , nes nemėgstu tokios. Ir TIKRAI , kaip Lineta pasakė, grietinės skonis nėra ŽIAURIAI rūgštus. toks gana rūgštokas skonis patampa kai ji jau pastovi kelias dienas. Tikrai nei vienas patiekalas kurį gaminau su grietine nedavė rūgštaus skonio, o antraiip duoda švelnų skonį.
2011-02-16 22:49
na ir pavaret, nuo kada grietine nera rugsti? Pvz.: pieno produktu-tokiu, kaip varske, jogurtai ir grietine- negalima valgyti tiems, kas turi problemu su skrandz. rugstingumu. Bet galima valgyti: suri.
2011-02-16 19:56
Lineta, grietinė negalėjo duoti rūgštumo. Matyt kažką ne taip darei, nes patiekalas super. aš pagal tokį patį receptą išskyrus vietoj laiškų dėdama svogūnus, senai gaminu ir tikrai skonis fantastiškas. paprasta ir skanu. Jei tau grietinė rūgštumo pridavė tai gal ji buvo surūgus? nes normali grietinė nėra rūgšta, rūgštūs yra tik surūgę pieno produktai.
2011-07-16 09:54