Vištiena apelsininiame padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mairūnas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištienos filė, 4 gabaliukai po 100g, 400 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Apelsinų sultys, 300 mililitrų
- Sviestas, 25 gramai
- Grietinė, 150 mililitrų
- Džemas, apelsinų, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Sviestą ištirpinti keptuvėje ir jame apkepti vištienos gabalėlius. Sudėti į kepimo indą. Tame pačiame svieste pakepti smulkiai pjaustytą svogūną, kai suminkštės, suberti miltus ir minutę maišant pakepti. Vis maišant supilti apelsinų sultis, pavirti, kol sutirštės. Nukėlus nuo ugnies, sudėti kitus produktus: džemą, grietinę, mairūną. Gerai išmaišyti ir užpilti ant vištienos. Indą uždengti ir kepti 180 laipsnių kaitintoje orkaitėje 45 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-09 16:58