Višta vyne

Višta vyne
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
  • Čiobreliai, šakelės, 3 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Svogūnai, 8 vienetai
  • Kiaulienos lašiniai, 80 gramų
  • Vištiena, jaunos, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonas vynas, 0.5 litro
  • Pievagrybiai, 125 gramai
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Konjakas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Paruošti paukščiai perpjaunami į 4 dalis ir apkepinami svieste. Po to jie iš keptuvės išimami, o į jų vietą suberiami kubeliais supjaustyti lašiniukai, įdedama 2 nedidelės galvutės svogūnų, supilami smulkiai supjaustyti pievagrybiai ir sugrūsti česnakai. Viskas truputį patroškinama. Po to vėl į keptuvę sudedami viščiukų gabalai, įpilama konjako, įberiama miltų, įmetamas lauro lapelis, sukrečiami čiobreliai, sudedami likusieji svogūnai. Viskas gerai išmaišoma. Tada supilamas raudonasis vynas, įberiama druskos ir pipirų. Ištroškinta mėsa iš keptuvės išimama, o padažas pavirinamas, kol jo belieka tik pusė. Karšta vištiena šiuo padažu apipilama ir paduodama.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agne
2010-07-23 17:24
reik siandien pasigaminti...
(anonimas)
2009-07-07 13:29