Višta ant alaus butelio

Višta ant alaus butelio
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, višta (2-2,5kg), 1 vienetas
  • Alus, tamsus (nestiprus), 1 butelis
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Česnakai, 3 skiltelės
  • Druska
  • Citrinų sultys, 30 mililitrų
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištą iš anksto marinuojame su druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultymis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį).

  2. Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno dapilame vandens.

  3. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaite ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
:O
2014-12-17 21:40
FU
:0
2014-09-16 14:59
Atrodo gerai