Višta ant alaus butelio

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, višta (2-2,5kg), 1 vienetas
- Alus, tamsus (nestiprus), 1 butelis
- Vanduo, 200 mililitrų
- Česnakai, 3 skiltelės
- Druska
- Citrinų sultys, 30 mililitrų
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Vištą iš anksto marinuojame su druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultymis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį).
Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno dapilame vandens.
Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaite ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-09-16 14:59
Atrodo gerai 

2014-12-17 21:40