Viščiuko krūtinėlės ir persikų šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Persikai, konservuoti, 700 mililitrų
- Vištienos filė, 750 gramų
- Sojos padažas, marinatui, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Druska, marinatui
- Aliejus, marinatui, 0.25 stiklinės
- Prieskoniai, paukštienos -grill, marinatui, 1 valgomasis šaukštas
- Sultys, nuo konservuotų persikų, marinatui, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Nuplautą mėsą nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska. Dubenėlyje išmaišykite aliejų, persikų antpilą, sojų padažą ir prieskonius, pasūdykite pagal skonį. Sudėkite į marinatą viščiuko gabalėlius, pridenkite, įdėkite į šaldytuvą 3 val. Persikus supjaustykite. Mėsą išimkite iš marinato ir verkite ant iešmelių: paeiliui viščiuką ir persikus. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu. Skanaus!
» Rašyti komentarą