Viščiukas tabaka

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
- Salotos, lapeliai
- Vištiena, jauna, labai maža, 1 vienetas
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Viščiukas nuvalomas, išdarinėjamas, nuplaunamas, išilgai perpjovus jo krūtinėlę, suplojamas ir pamušamas muštuvėliu. Kojelės sukišamos į šonuose odoje prapjautus plyšelius - kišenėles. Mėsa iš abiejų pusių pasūdoma, įtrinama grietine, įdedama į keptuvę, paslegiama ir kepama, kol užsideda, šviesiai rusva plutelė. Prie viščiuko paduodamos lapinės salotos ir smulkintas česnakas. Papildomai galima paduoti ir ryžių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-08 11:25
visciukas tabaka visai gaminamas netaip,manau niekas nesat jo ragave ,jis yra kepames keptuveja ir poto uspilamas alumi ir truputi patusinamas,tada is tos sunkeles su alumi daromas padazas i kuri ispaudziamas cesnakas. taigi taip. tais laikais buvo mano megstamiausias patiekalas, todel vilniuja daznai lankiausi VILNIUS restorane kurio pagrindinis patiekelas ir buvo visciukas tabaka.
2010-06-05 20:19
O kaip reikalai su padazu...??? Kazkodel niekaip neina rasti padazo recepto, kiek zinau prie visciuko dar buna ir cesnakinis padazas- patiekalo akcentas
2010-04-17 22:32
ATSIPRASAU US GRAMATINIAS KLAIDAS.istiesu visciukas gavosi puikus.o kas sako priesingai tai tegul pats pasigamina,o ne is mamos p... maitinasi.
2010-04-17 22:27
neskiesk.ar skanavai minede?tas tabaka ira nuostabus
2014-12-14 12:09