Viščiukas su pievagrybiais

Viščiukas su pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Vištiena, arba viškiukas, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Grietinėlė, 10-20 proc. riebumo, 300 gramų
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Viščiuką supjaustome dalimis.
Pievagrybius susmulkiname.
Viščiuko dalis pakepiname aliejuje, kol abi visos pusės gražiai pagelsta (apie 5-10 minučių).
Vištieną apiberiame prieskoniais, sudedame pievagrybius, įpilame šiek tiek vandens, kad nesviltų ir troškiname 20 minučių.
Po to supilame grietinėlę ir troškiname dar apie 20 minučių.
Skanaus

Receptą atsiuntė: Aldona
» Rašyti komentarą