Viščiukas su daržovėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 4 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Paprika, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Vištiena, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 5 vienetai
- Prieskoniai, vištienos
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
• 150 g maltos mėsos
• 100 g vištų kepenėlių
• 1 svogūno
• 1 kiaušinio
• 3 skiltelių česnako
• Po 1 šaukštelį kapotų petražolių ir krapų
• Tarkuoto batono
• Druskos, pipirų
Susmulkinkite vištų kepenėles, sudėkite į maltą mėsą, sumaišykite su prieskoniais, tarkuotu česnaku ir žalumynais. Svogūnus susmulkinkite, įdėkite kiaušinį ir batoną, išmaišykite. Paruoštu įdaru įdarykite viščiuką, pabarstykite druska, pipirais, prieskoniais. Viščiuką įdekite į kepimo formą, kepkite apie 90 min uždengtą ir atidenkite likus 15 min iki kepimo pabaigos. Bulves, morkas, papriką, grybus, svogūnus, supjaustykite griežinėliais, patroškinkite keptuvėje ir patiekite su keptu viščiuku.
» Rašyti komentarą