Viščiukas marinuotas ir keptas ant laužo

Skanaus
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Viščiukas, 1 vienetas
- Vanduo, 5 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakai, 2 skiltelės
- Pipirai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Viščiuką supjaustau, barstau druska ir pipirais.
Darau skystą marinatą iš vandens, pomidorų padažo, majonezo ir česnako.
Gabaliukus užpilu marinatu ir laikau apie parą.
Kepu ant grotelių apie 1 valandą ir daugiau, karštis neturi būti didelis. Skanaus :)
» Rašyti komentarą