Viščiukas marinuotas ir keptas ant laužo

Viščiukas marinuotas ir keptas ant laužo
Skanaus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Viščiukas, 1 vienetas
  • Vanduo, 5 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Pipirai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Viščiuką supjaustau, barstau druska ir pipirais.

  2. Darau skystą marinatą iš vandens, pomidorų padažo, majonezo ir česnako.

  3. Gabaliukus užpilu marinatu ir laikau apie parą.

  4. Kepu ant grotelių apie 1 valandą ir daugiau, karštis neturi būti didelis. Skanaus :)

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą