Virtų bulvių cepelinai

Virtų bulvių cepelinai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, virtos, 2 kilogramai
  • Mėsa, virta, 500 gramų
  • Krakmolas, 250 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves sumalti su mėsmale, įdėti druskos, sudėti krakmolą ir viską gerai išminkyti.

  2. Mėsą sumalti, įmalti svogūną, įdėti prieskonių pagal skonį, įpilti šlakelį sultinio arba vandens ir gerai išmaišyti.

  3. Formuoti cepelinus ir viri vandenyje apie 5 min. po užvirimo. Patiekti su grietine ar svogūnų padažu.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
virginija
2020-05-13 11:07
jeii faršas žalias ar tiks jei apkepsiu
Aldona
2019-12-06 14:21
O tai į bulvių mase kiaušinio nereikia ? ?
Vilma
2019-08-07 13:00
Tobuli gavosi
marius
2019-01-05 18:27
jeigu norite tikrai šilkinių tai ant kilogramo bulviu masės idėkite šaukšta varškės
Zose
2018-12-05 18:14
Saknaus, tai saknaus!