Virtų bulvių blynai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, padažui
- Bulvės, 1 kilogramas
- Česnakai, 1
- Paprika, milteliai, padažui
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Druska, padažui
- Grietinė, padažui, 4 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, vegeta
Gaminimo instrukcija:
Bulves nuskusti, išvirti ir dar karštas sugrūsti. Masei šiek tiek pravėsus, įmušti kiaušinį ir sudėti miltus. Suberti prieskonius ir viską i išmaišyti.
Formuoti nestorus blynus ir kepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Kad masė neliptų prie rankų, galima jas sudrėkinti šaltu vandeniu.
Padažo ruošimas: grietinę šiek tiek atskiesti vandeniu. Sudėti prieskonius ir smulkintą česnaką. Išmaišyti. Palaikyti šaldytuve bent 15 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-22 13:46
Grietine skiedžiant vandeniu ji buna ne tokia tiršta ruošiant padažą
bet to vandens labai nedaug ir ne visada tereikia.

2016-03-10 20:37
I bulviu kose dar dejau paprikos milteliu ir dziovinto baziliko. O sviezus bazilikas kaip visad suteikia neapsakoma skoni padaze! Mums labai patiko! Butinai kartosim!
2015-04-16 11:10
kam skiesti su wandeniu, jai labai skanus padazas pamidoru padazas, grietineir majonezas su prieskoniais .Labai skanu pabandykite gal patiks.
2014-07-01 17:21
Grietine atskiest vandeniu.. keista 

2018-05-18 16:01