Virtinukai Kūčių stalui

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Baravykai, džiovinti, 1 stiklinė
- Vanduo, 200 mililitrų
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Baravykus išmirkyti ir smulkiai supjaustyti.
Sutarkuoti morką ir pakepinti kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu, pasūdyti ir pabarstyti prieskoniais.
Baravykus sumaišyti su daržovėmis.
Iš miltų, druskos ir vandens išminkyti vienalytę tešlą, iškočioti, išspausti skrituliukus, į jų vidų dėti įdarą ir formuoti virtinukus.
Juos dėti į verdantį vandenį ir virti 10 minučių.
Kol virs virtinukai, galima pasiruošti pagardą: aliejuje pakepinti smulkiai pjaustytus svogūną ir česnaką.
Skanaus!
» Rašyti komentarą