Virtiniai su varške, pagardinta peletrūnu

...tuoj Į puodą...
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, arba varškės sūris, 0.5 kilogramo
- Druska
- Peletrūnas, šviežias
- Grietinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Vanduo, 1 stiklinė
- Miltai, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą, iškočioti lakštą, pasidaryti norimo dydžio skritulius.
Įdarui - varškės sūrį sutarkuoti,o jei varškė - išminkyti ,peletrūną - smulkinti ir berti į varškę,įmušti 1 kiaušinį,druskos,gerai išmaišyti.
Ant kiekvieno paruošto skritulio dėti po šaukštelį įdaro, užlenkti tešlos kraštus norimai formai įgauti ir padaryti virtinuką. Virti pasūdytame vandenyje,dėti į verdantį vandenį.
Patiekite su grietine.
» Rašyti komentarą