Virtiniai su varške, pagardinta peletrūnu

Virtiniai su varške, pagardinta  peletrūnu
...tuoj Į puodą...
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Varškė, arba varškės sūris, 0.5 kilogramo
  • Druska
  • Peletrūnas, šviežias
  • Grietinė
Tešlai:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Miltai, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą, iškočioti lakštą, pasidaryti norimo dydžio skritulius.

  2. Įdarui - varškės sūrį sutarkuoti,o jei varškė - išminkyti ,peletrūną - smulkinti ir berti į varškę,įmušti 1 kiaušinį,druskos,gerai išmaišyti.

  3. Ant kiekvieno paruošto skritulio dėti po šaukštelį įdaro, užlenkti tešlos kraštus norimai formai įgauti ir padaryti virtinuką. Virti pasūdytame vandenyje,dėti į verdantį vandenį.

    Patiekite su grietine.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą