Virtiniai su grybais ir kopūstais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Kopūstai, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Vanduo, 1 stiklinė
- Druska
- Aliejus
- Grybai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Išvalytus ir nuplautus grybus išvirti ir supjaustyti smulkiais gabaliukais.
Kopūstus taip pat smulkiai supjaustyti, į keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti. Atskirai pakepinti supjaustytus svogūnus su grybais. Sumaišyti kopūstus su grybais, įberti druskos, pipirų.
Užminkyti tešlą, iškočioti 2 mm storio, išspausti su stikline skritulius, į kurių vidurį įdėti įdaro ir suformuoti virtinukus.
Virti virtinius pasūdytame vandenyje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-14 15:49