Virtiniai su grybais ir kopūstais

Virtiniai su grybais ir kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kopūstai, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Druska
  • Aliejus
  • Grybai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Išvalytus ir nuplautus grybus išvirti ir supjaustyti smulkiais gabaliukais.
Kopūstus taip pat smulkiai supjaustyti, į keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti. Atskirai pakepinti supjaustytus svogūnus su grybais. Sumaišyti kopūstus su grybais, įberti druskos, pipirų.
Užminkyti tešlą, iškočioti 2 mm storio, išspausti su stikline skritulius, į kurių vidurį įdėti įdaro ir suformuoti virtinukus.
Virti virtinius pasūdytame vandenyje.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Virėja
2011-02-14 15:49
Labai skanūs išėjo