Virti vištienos kukuliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Vištiena, 800 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Batonas, riekės, 3 vienetai
- Džiūvėsėliai
- Pienas, 0.8 stiklinės
- Druska
- Sviestas, 60 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu.
Įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas (20 g), pasūdoma, gerai išmaišoma ir, jei masė tiršta, atskiedžiama grietine.
Daromi vidutinio dydžio kukuliai ir jie verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais bei prieskoninėmis daržovėmis.
Kukuliai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu, apibarstyti supjaustytais petražolių lapeliais ar džiūvėsėliais.
Bulvių košė ar troškintos morkos duodamos atskirai arba sudedamos aplink kukulius.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-23 14:25
kai[p graziai atrodo
2013-04-03 13:44