Virti vištienos kukuliai

Virti vištienos kukuliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Vištiena, 800 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Batonas, riekės, 3 vienetai
  • Džiūvėsėliai
  • Pienas, 0.8 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, 60 gramų
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu.
Įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas (20 g), pasūdoma, gerai išmaišoma ir, jei masė tiršta, atskiedžiama grietine.
Daromi vidutinio dydžio kukuliai ir jie verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais bei prieskoninėmis daržovėmis.
Kukuliai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu, apibarstyti supjaustytais petražolių lapeliais ar džiūvėsėliais.
Bulvių košė ar troškintos morkos duodamos atskirai arba sudedamos aplink kukulius.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Simona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2013-04-03 13:44
dariau, labai patiko, skanus gavosi
ruta
2011-03-23 14:25
kai[p graziai atrodo