Virti nektarinai su medaus sirupu

Virti nektarinai su medaus sirupu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 600 mililitrų
  • Cukrus, 112 gramų
  • Medus, 112 gramų
  • Mėta, 10 lapų
  • Nektarinai, 6
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį, cukrų ir medų užvirinkite puode ant vidutinės ugnies. Tada sumažinkite ugnį iki silpnos, sudėkite mėtų lapelius ir perpus perpjautus nektarinus bei kauliukų. Pavirkite, kol nektarinai sumikštės - apie 8 minutes. Tada juos išimkite, tačiau sirupui leiskite pavirti dar apie 10 minučių.

  2. Nektarinus patiekite apipiltus sirupu ir su šaukštu mėgstamų ledų.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gražina Žlibinienė
» Rašyti komentarą