Virta višta

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapelis, 1 vienetas
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės
- Salierai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištiena, nedidelė, 1 vienetas
- Majonezas
- Vanduo, 1.5 litro
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta višta įtrinama druska, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama ant silpnos ugnies. Mėsai kiek suminkštėjus, suberiami prieskoniai ir supjaustytos prieskoninės daržovės. Išvirusi mėsa laikoma sultinyje, kol atvėsta, paskui išgriebiama iš puodo, išimami kaulai, supjaustoma, užpilama majonezu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-03 11:35