Virta višta

Virta višta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Petražolės
  • Salierai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištiena, nedidelė, 1 vienetas
  • Majonezas
  • Vanduo, 1.5 litro
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta višta įtrinama druska, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama ant silpnos ugnies. Mėsai kiek suminkštėjus, suberiami prieskoniai ir supjaustytos prieskoninės daržovės. Išvirusi mėsa laikoma sultinyje, kol atvėsta, paskui išgriebiama iš puodo, išimami kaulai, supjaustoma, užpilama majonezu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gintautas
2010-11-03 11:35
BANDYSIU GAMINTI