Virta marinuotos jautienos nugarinė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, žievelė
- Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautiena, nugarinė, 1 kilogramas
- Actas, 100 gramų
- Obuolių sultys, 1 stiklinė
- Vanduo, 150 gramų
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kadagio uogos, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas.
Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato.
Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-12 18:51