Virta kiauliena su plikytais svogūnais

Virta kiauliena su plikytais svogūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai
  • Morkos
  • Svogūnai
  • Kiauliena
  • Vanduo
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvirti kiaulieną vandenyje su morka, prieskoniais.
Prieš baigiant virti, sudėti lauro lapus ir svogūno galvą.
Paruošti plikytus svogūnus: supjaustyti kubeliais kelias svogūnų galvas, užberti ant svogūnų šaukštelį druskos ir užpilti puse stiklinės verdančio mėsos sultinio. Viską šiek tiek sugrūsti su grūstuve, kad išsiskirtų iš svogūnų sultys. Paskaninti svogūnus šviežiai sumaltais pipirais.
Išvirtą kiaulieną padėti ant lėkštės ir užpilti plikytais svogūnais.
Iš likusio sultinio galima išvirti mėgstamą sriubą.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą