Virš žarijų kepta kalakutiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, (papuošimui), 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
- Pomidorai, (papuošimui), 1 vienetas
- Svogūnai, 250 gramų
- Kalakutiena, filė, 500 gramų
- Grietinėlė, 100 mililitrų
- Druska
- Aliejus, augalinis, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, paukštienai
- Svogūnų laiškai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Supjaustome kalakutienos filė kubeliais ir sumaišome su grietinėle, aliejumi, druska, pipirais, paukštienos prieskoniais bei žiedais supjaustytais svogūnais.
Taip paruoštą kalakutieną paliekame bent 20 min. pasimarinuoti.
Išsimarinavusią kalakutieną veriame ant iešmų ir kepame virš įkaitusių žarijų.
Iškeptą kalakutieną sudedame į lėkštą, apšlakstome šviežiomis citrinos sultimis, ant viršaus sudedame svogūnų žiedus, smulkintus svogūnų laiškus, o lėkštės kraštuose išdėliojame pomidoro skilteles ir citrinos puseles.
Skanaus.
» Rašyti komentarą