Vienos tortas "Zacheris"

Vienos tortas "Zacheris"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 200 gramų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Migdolai, malti, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 8 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Šokoladas, juodasis, 450 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Džemas, abrikosų, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Ištirpinti 200 gramų karčiojo šokolado. Sviestą ištrinti su 150 gramų cukraus. Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių. Trynius išmaišyti su šokoladu, sviestu ir cukrumi. Pridėti miltus, migdolus ir iki putų išplaktus baltymus.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, supilti tešlą ir 50 minučių kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Atvėsinti, išimti, perpjauti horizontaliai į 2 dalis.
Apatinį paplotį ištepti abrikosų džemu, uždėti viršutinį, sutepti likusį džemą.
Iš cukraus pudros ir 125 mililitrų vandens išvirti sirupą. Suberti 200 gramų tarkuoto šokolado, ištirpinti ir pavirinti. Glajų paaušinti ir supilti ant torto.
Pabarstyti likusiu šokoladu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Studente
2010-03-06 16:34
Nu dar kvailesnio pavadinimo sugalvot, recepto autore, negalejo ? Tortas labai zinomas ir vadinasi SACHER .