Vieno kąsnio vėrinukai su marinuotais grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogės, marinuotos, 30 vienetų
- Majonezas, 100 mililitrų
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Grybai, marinuoti, 30 vienetų
- Sezamo sėklos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Ant dantų krapštuko veriame alyvuogę (pagal skonį žalią arba juodą) ir grybo kepuraitę (man skaniausia su kalpokais).
Padažui sumaišome majonezą, sojos padažą ir sezamo sėklas.
Vėrinukus sudedame į lėkštę ir šalia patiekiame dubenėlį su padažu.
Merkiam vėrinuką į padažą ir mėgaujamės.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-19 13:32
labiau nesamone vardas jaronimas, siaip jau rasosi su -e 

2011-09-07 12:39
nesamone.kaip dar toki galima rasyt.
2021-06-03 09:20