Veršienos vyniotinis su abrikosais

Veršienos vyniotinis su abrikosais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Abrikosai, džiovinti, be kauliukų, 13 vienetų
  • Imbieras, sumaltas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai
  • Veršiena, filė, 1.5 kilogramo
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, mėsos, 4 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai
  • Sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Abrikosus nuplauti ir užmerkti šaltame vandenyje 3-4 val.
Veršieną išdaužyti, pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti imbierais.
Ant mėsos sudėti sūrio gabaliukus, abrikosus ir susukti.
Vyniotinį sutvirtinti pagaliukais ir įdėti į riebalais išteptą kepimo indą.
Iš pradžių kepti 270 laipsnių orkaitėje, kol atsiras ruda plutelė, tada įpilti truputį sultinio ir sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių.

Receptą atsiuntė: Robkė
» Rašyti komentarą