Veršienos vyniotinis su abrikosais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Abrikosai, džiovinti, be kauliukų, 13 vienetų
- Imbieras, sumaltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai
- Veršiena, filė, 1.5 kilogramo
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, mėsos, 4 valgomieji šaukštai
- Žalumynai
- Sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Abrikosus nuplauti ir užmerkti šaltame vandenyje 3-4 val.
Veršieną išdaužyti, pasūdyti, pabarstyti pipirais, patepti imbierais.
Ant mėsos sudėti sūrio gabaliukus, abrikosus ir susukti.
Vyniotinį sutvirtinti pagaliukais ir įdėti į riebalais išteptą kepimo indą.
Iš pradžių kepti 270 laipsnių orkaitėje, kol atsiras ruda plutelė, tada įpilti truputį sultinio ir sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių.
» Rašyti komentarą