Veršienos troškinys su raugintais agurkais

Veršienos troškinys su raugintais agurkais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, rauginti, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai, 10 vienetų
  • Laurų lapai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės, šaknis, 1 vienetas
  • Salierai, šaknis, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
  • Taukai (kiaulių), 5 valgomieji šaukštai
  • Veršiena, 1 kilogramas
  • Actas, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Veršienos gabalą pasūdyti ir įdėti į puodą.
Tada sudėti lašinių gabaliukus, žiedais pjaustytus svogūnus, iš anksto pakeptus riebaluose, susmulkintą morką, salierą ir petražolės šaknies kubelius, užpilti 2 stiklinėmis vandens, supilti actą, sudėti lauro lapus, pipirus ir troškinti apie valandą.
Kai mėsa suminkštės, sudėti smulkiai pjaustytus agurkus ir troškinti dar apie 20 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Virga
» Rašyti komentarą