Veršienos suktinukai (zrazai) su sviestu

Veršienos suktinukai (zrazai) su sviestu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės
  • Veršiena, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Sultinys, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti plonais griežinėliais, išmušti, apibarstyti druska ir pipirais. Sviestą išsukti su žalumynais ir padaryti pailgus gabalėlius. Ant kiekvieno mėsos griežinėlio uždėti po gabalėlį sviesto, susukti ir surišti siūlu. Suktinukus pakepti gerai įkaitintame aliejuje, tada įpilti sultinio ir uždengus troškinti 15-20 minučių. Žiūrėti, kad iš suktinukų neišbėgtų sviestas. Ištroškintus suktinukus sudėti į dubenį, o iš skysčio, kuriame buvo troškinama, įdėjus miltų ir grietinės, pagaminti padažą. Prieš patiekiant nuo suktinukų nuimti siūlus, tiesa, susukus suktinuką, galima naudoti ne siūlą, o krapštukus tik kepti reiktų tada ypatingai atsargiai, kad neišbėgtų sviestas. Prie suktinukų tinka bulvių košė.

Receptą atsiuntė: rm
» Rašyti komentarą
» Komentarai
tomas
2014-04-28 16:54
labei skanu