Veršienos kepenys braziliškai

Veršienos kepenys braziliškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, 150 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Krapai
  • Laurų lapai, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Veršiena, kepenys, 300 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kepenis supjaustyti plonais gabaliukais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Užpilti vynu, vienos citrinos sultimis, sudėti žiedais supjaustytus svogūnus ir marinuoti 8 val.
Tada kepenis apkepinti aliejuje, supilti marinatą, įdėti laurą ir patroškinti 4 min.
Prieš troškinimo pabaigą sudėti griežinėliais supjaustytą bananą, apšlakstyti citrinos sultimis ir patiekti su žalumynais.
Garnyrui tinka ryžiai.

Receptą atsiuntė: Nijolė
» Rašyti komentarą