Veršienos kepenys braziliškai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bananai, 150 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai
- Laurų lapai, 1 vienetas
- Petražolės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Veršiena, kepenys, 300 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Baltas vynas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kepenis supjaustyti plonais gabaliukais, pasūdyti, pabarstyti pipirais. Užpilti vynu, vienos citrinos sultimis, sudėti žiedais supjaustytus svogūnus ir marinuoti 8 val.
Tada kepenis apkepinti aliejuje, supilti marinatą, įdėti laurą ir patroškinti 4 min.
Prieš troškinimo pabaigą sudėti griežinėliais supjaustytą bananą, apšlakstyti citrinos sultimis ir patiekti su žalumynais.
Garnyrui tinka ryžiai.
» Rašyti komentarą