Veršienos kepenėlės sviesto padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Veršiena, kepenėlės, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 100 gramų
- Žalumynai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Kepenėles nuplauti, supjaustyti storais griežinėliais, pabarstyti druska bei pipirais, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintuose riebaluose 10 - 12 minučių ant didelės ugnies.
Susidariusias sultis nupilti ir sumažinti ugnį. Tada sudėti sviestą, pjaustytą svogūną su smulkintais žalumynais ir kepti, kol svogūnas gražiai pagels.
Patiekti su keptomis bulvėmis ar bulvių koše.
» Rašyti komentarą