Veršienos kepenėlės sviesto padaže

Veršienos kepenėlės sviesto padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Veršiena, kepenėlės, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Žalumynai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Kepenėles nuplauti, supjaustyti storais griežinėliais, pabarstyti druska bei pipirais, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintuose riebaluose 10 - 12 minučių ant didelės ugnies.

Susidariusias sultis nupilti ir sumažinti ugnį. Tada sudėti sviestą, pjaustytą svogūną su smulkintais žalumynais ir kepti, kol svogūnas gražiai pagels.


Patiekti su keptomis bulvėmis ar bulvių koše.

Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą