Veršiena šveicariškai pagal Sandrą

Veršiena šveicariškai pagal Sandrą
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Veršiena, 600 gramų
  • Baltas vynas, sausas, 100 mililitrų
  • Grietinėlė, 200 gramų
  • Raudonikiai, ar pievagrybiai, 300 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pasūdykite ir papipirinkite.
Svogūną ir grybus supjaustykite.
Miltus pakepinkite svieste.
Veršieną paskrudinkite karštame aliejuje ir išgriebkite.
Tame pačiame aliejuje pačirškinkite svogūnus su grybais.
Po 10 min. supilkite vyną, grietinelę, miltus ir truputį patroškinkite.
Tada suberkite mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užvirinkite.
Tiekite su virtomis bulvėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
zigmas
2012-08-22 15:57
labadiena.norejau paklausti kiek reikia deti miltu i padaza?aciu aciu laukiu atsakymo