Veršiena su kivi

Veršiena su kivi
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Veršiena, 1 kilogramas
  • Druska
  • Kivi, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Paimti veršienos gabalą, nuplauti ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
Kivi nulupti, supjaustyti griežinėliais, keletą griežinėlių sutrinti į košelę.
Veršienos mėsoje padaryti keletą 2 cm įpjovų ir į kiekvieną įpjovą įkišti kivi griežinėlį, o kivi košele ištrinti visą mėsą.
Įvynioti mėsą į folgą ir palaikyti šaldytuve 2 val.
Po 2 val. ištrinti mėsą pipirais, druska ir kepti 200 laipsnių orkaitėje.
Retkarčiais folgą atsargiai praverti ir palaistyti mėsą išsiskyrusiomis sultimis. Baigianti kepti, palikti veršieną pravirą, kad apskrustų.

Receptą atsiuntė: Eglužė
» Rašyti komentarą