Veršiena su kivi

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Veršiena, 1 kilogramas
- Druska
- Kivi, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Paimti veršienos gabalą, nuplauti ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
Kivi nulupti, supjaustyti griežinėliais, keletą griežinėlių sutrinti į košelę.
Veršienos mėsoje padaryti keletą 2 cm įpjovų ir į kiekvieną įpjovą įkišti kivi griežinėlį, o kivi košele ištrinti visą mėsą.
Įvynioti mėsą į folgą ir palaikyti šaldytuve 2 val.
Po 2 val. ištrinti mėsą pipirais, druska ir kepti 200 laipsnių orkaitėje.
Retkarčiais folgą atsargiai praverti ir palaistyti mėsą išsiskyrusiomis sultimis. Baigianti kepti, palikti veršieną pravirą, kad apskrustų.
» Rašyti komentarą