Veršiena sojos-imbiero padaže

Veršiena sojos-imbiero padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 2
  • Imbieras, 10 gramų
  • Veršiena, 500 gramų
  • Sojos padažas, 100 mililitrų
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti gabalais.
Kiekvieną gabalą išdaužyti.
Marinatas: česnakus ir imbiero šaknį sukapoti mažais gabaliukais, užpilti sojos padažu ir išmaišyti.
Į marinatą sudėti mėsą ir palikti marinuotis 30 min.
Dėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir kepti po 4 min. iš abiejų pusių.
Tada mėsos gabalus sudėti į kepimo indą, užpilti likusiais nuo kepimo riebalais ir pašauti į orkaitę 15 min.

Receptą atsiuntė: Donatas
» Rašyti komentarą