Veršiena angliškai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 700 gramų
- Juodieji pipirai, malti
- Kopūstai, 50 gramų
- Laurų lapai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės
- Porai, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Veršiena, 700 gramų
- Vanduo, 2 stiklinės
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Padažas, pikantiškas, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Veršieną supjaustyti gabaliukais ir šiek tiek pavirti.
Tada sudėti smulkiai supjaustytus porus, kopūstus, morkas, salierus, laurą, druską, pipirus ir virti, kol mėsa bus gatava.
Išvirtą mėsą įdėti į kitą puodą.
Sultinį su daržovėmis sutrinti, įpilti pikantiško padažo, išmaišyti ir užpilti mėsą.
Bulves sudėti į pasūdytą vandenį ir pavirti 10 min, tada sudėti į mėsos troškinį ir pabaigti virti.
Paskaninti patiekalą petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-08-30 21:01