Veršiena angliškai

Veršiena angliškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 700 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kopūstai, 50 gramų
  • Laurų lapai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Porai, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Veršiena, 700 gramų
  • Vanduo, 2 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Padažas, pikantiškas, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Veršieną supjaustyti gabaliukais ir šiek tiek pavirti.
Tada sudėti smulkiai supjaustytus porus, kopūstus, morkas, salierus, laurą, druską, pipirus ir virti, kol mėsa bus gatava.
Išvirtą mėsą įdėti į kitą puodą.
Sultinį su daržovėmis sutrinti, įpilti pikantiško padažo, išmaišyti ir užpilti mėsą.
Bulves sudėti į pasūdytą vandenį ir pavirti 10 min, tada sudėti į mėsos troškinį ir pabaigti virti.
Paskaninti patiekalą petražolėmis.

Receptą atsiuntė: Nijolė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Andrius
2020-08-30 21:01
bulves pamiršot paminėt gamyboje