Velykų "Tiramisu"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Biskvitiniai sausainiai, 400 gramų
- Mascarpone sūris, 500 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Brendis, 50 mililitrų
- Kava, 250 mililitrų
- Kakava, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Mascarponę išsukti su kiaušinių tryniais ir cukrumi iki baltos masės.
Baltymus atskirai išplakti ir sumaišyti su sūrio mase.
Padėti į šaldytuvą.Pasiruošti formą tortui - iškloti maistine plėvele.
Sausainius mirkyti kavoje sumaišytoje su brendžiu ir dėti į formą.
Tuomet tepti mascarponės masę, ir taip sluoksniuoti.
Pasilikti sausainių papuošimui.
Viršutinis sluoksnis turi būti sūrio.
Tortą atšaldyti.
Prieš tiekiant išimti iš formos, šonus puošti sausainiais, perrišti kaspinėliu, o viršų apiberti kakava.
Skanaus! :)
» Rašyti komentarą