Velykų "Tiramisu"

Velykų "Tiramisu"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Biskvitiniai sausainiai, 400 gramų
  • Mascarpone sūris, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Brendis, 50 mililitrų
  • Kava, 250 mililitrų
  • Kakava, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mascarponę išsukti su kiaušinių tryniais ir cukrumi iki baltos masės.
    Baltymus atskirai išplakti ir sumaišyti su sūrio mase.
    Padėti į šaldytuvą.

  2. Pasiruošti formą tortui - iškloti maistine plėvele.
    Sausainius mirkyti kavoje sumaišytoje su brendžiu ir dėti į formą.
    Tuomet tepti mascarponės masę, ir taip sluoksniuoti.
    Pasilikti sausainių papuošimui.
    Viršutinis sluoksnis turi būti sūrio.
    Tortą atšaldyti.
    Prieš tiekiant išimti iš formos, šonus puošti sausainiais, perrišti kaspinėliu, o viršų apiberti kakava.
    Skanaus! :)

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą